parallax background

Wijnkaart

Fiano I.G.T.

In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename en aanhoudende nasmaak achter met duidelijke noten van exotische vruchten.

Sauvignon I.G.T.

Intense kruidige tonen van pepers, salvia,vlier en tomatenblad, kenmerkend voor dit wijndruivenras.

Chardonnay D.O.C.

Goed evenwicht, warmt op en is fris tegelijkertijd, met nuances van veldbloemen en kamille, tropisch fruit en toast, met een langdurige afdronk.

Pinot Grigio D.O.C.

Droog en fluwelig, wijnachtig en fruitig met een lichte nasmaak van bittere amandel, vol, harmonieus en een goed zuur- en alcoholgehalte, uitstekende langdurige afdronk, dient jong gedronken te worden.

Primitivo

Intens en elegante rode wijn. Deze prmitivo ruikt naar het warme diepe zuiden; veel kersen, kruiden, zwarte peper rozijntjes en chocolade. De smaak is stevig, sappig, met zwarte kersen en zachte tannines.

Refosco dal Peduncolo Rosso I.G.T.

Droog en met een goed evenwicht tussen de robuuste body en het dragende zuur. Hij heeft een zeer afgewogen parfum van fruituge aroma's.

Roboso D.O.C.

Droog en ascetisch. De nuances van rijp rood fruit worden gedragen door een fris blijvende zuurgraad die de duurzaamheid van de wijn garandeert.

Batista

Uitgebalanceerd met hints van kersenjam en en naskaam van koffie en chocola, met een hoog tannine- zuur- en alcoholgehalte, een volle wijn met een langdurige afdronk.

Aglianico I.G.T.

Complexe wijn met aangename hints van kersen en rode bessen, gevolgd door een duidelijke vanille en pittige toon. Elegant, warm en vol met een goede lengte en volharding die een aangenaam zacht gevoel in de mond laat.

Rosé intrigo

Fraaie, helder roze tint en een heerlijk fris en vol aroma. Een echte maaltijdrosé met een ronde, pittige droge smaak en een fruitige afdronk.

Prosecco Frizzante D.O.C.

Aangenaam, licht, verfijnd en delicaat